Blog updates

Latest news & updates
Nieuws

Steiger Nieuwstadskerk alleen nog open op zaterdag 14 april

10 april 2018
Steiger Nieuwstadskerk Zutphen

Nog één keer kan je de steiger beklimmen bij de Nieuwstadskerk: zaterdag 14 april. Daarna wordt de steiger weer afgebroken. De steiger is toegankelijk tussen 11.00 en 15.00 uur. Vrijwilligers staan klaar om de bezoekers te begeleiden.

Uniek

Het is uniek: als publiek de steiger beklimmen terwijl de toren en de daken worden gerestaureerd. Er hebben dan ook al zo’n 1.500 scholieren met hun klassen het bouwproject bezocht en afgelopen weekend telden we de duizendste bezoeker op de zaterdag. Deze familie werd verrast met een zilveren Nieuwstadskerk en het net verschenen Zutphense Erfgoedkwartet.

Toegang

De steiger is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. Zij vragen vijf euro per persoon, als bijdrage aan de restauratie.

Write a Comment