Blog updates

Latest news & updates
Nieuws

Clinics voor eigenaren van start

5 december 2017
Clinic dakpannen door Wilfred Mengerink, Monumentenwacht Gelderland

De clinics over dakpannen afgelopen donderdag was een goede start van deze boeiende reeks voor eigenaren van monumenten. Met dank aan docent Wilfred Mengerink en de Monumentenwacht Gelderland. Aanmelden voor de volgende cursusavonden in de Erfgoedwerkplaats kan gratis op www.erfgoedwerkplaats.nl.

Geplaatst door Regionaal Archief Zutphen op zaterdag 2 december 2017

De clinics over dakpannen op donderdag 30 november was een goede start van deze boeiende reeks voor eigenaren van monumenten. Met dank aan docent Wilfred Mengerink en de Monumentenwacht Gelderland. Download hier de presentatie (pdf).

Aanmelden voor de volgende cursusavonden in de Erfgoedwerkplaats kan hier: http://www.erfgoedwerkplaats.nl/events/categories/cursus/

Write a Comment